Dekorativne tehnike

Dekorativne tehnike

Kadar nas enostaven enobarvni svet ne zadovoljuje, lahko z dekorativnimi tehnikami in premazi naše stene prelevimo v velika slikarska platna, na katera apliciramo neponovljive dekorativne vzorce. Dekorativni efekt je rezultat natančno izvedenih postopkov dela od začetnega do končnega sloja, zato je za lep izgled zelo pomembna profesionalna izvedba. Če je le mogoče, prepustite delo strokovnjaku.

Barve asortimana dekorativnih premazov so visoko kakovostne in visoko odporne na poškodbe in umazanijo. Zato jih uporabljamo tudi povsod tam, kjer poleg lepega dekorativnega izgleda zahtevamo visoko obstojnost.

SPEKTRA DOMFLOK perl lak in SPEKTRA DOMFLOK lak sta dekorativna premaza, ki nam omogočata izdelavo različnih dekorativnih tehnik, ki jih uporabljamo za zaščito in dekoracijo notranjih stenskih površin v lokalih, hodnikih, predsobah, dnevnih sobah ter povsod drugod, kjer smo si na stenskih površinah zaželeli različnih vzorcev. SPEKTRA DOMFLOK perl lak, kot že samo ime pove, je lak s perl efektom, medtem ko je SPEKTRA DOMFLOK lak brezbarven premaz, ki ga po potrebi niansiramo.

Več informacij o vrstah, izdelavi in zahtevah posameznih dekorativnih tehnik lahko najdete na sledečih povezavah: