Svet barvnih sprejev

Svet barvnih sprejev

Dekorativne barve v spreju COLOR

Prebarvani z dekorativnimi barvami v spreju DUPLI-COLOR, so stari predmeti videti kot novi. Različne kvalitete barve nudijo primeren lak za vsako površino v notranjih prostorih in na prostem. Na voljo v standardnih RAL barvah ali v trendnih modnih barvah, ki bodo zadovoljile vse vaše želje.
Prodajni program COLOR  zajema pestro paleto sprejev namenjeno široki uporabi naredi sam potrošnikov (DIY).

Program je razdeljen na različne blagovne znamke, glede od področje uporabe:

  • Lego objekta: za zunaj, znotraj, ter kombinacija obeh
  • Osnovno podlago: les, steklo, kovina, plastika, kamen, stiropor...
  • Namen: različna kvaliteta in s tem povezana sestava barve (sintetična, akrilna, UV-obstojna, vremensko obstojna, hitro-sušeča, okolju prijazna…)

VEČ INFO


Spreji s posebnimi efekti in namenski spreji SPECIAL

Program sprejev SPECIAL je namenjen predvsem naredi sam potrošnikom (DIY). Vanj uvrščamo spreje  Special PRIMER, ter Special SPEALITIES. Po nanosu podlagi ustreznega spreja Special PRIMER, vam je na voljo velika izbira sprejev Special SPEALITIES s posebnimi efekti ko so: krom efekt, marmor ali granit efekt, efekt mlečnega stekla, efekt kovanega železa… . Prav tako med spreje Special SPEALITIES  spadajo Emajl sprej, temperaturno obstojni spreji, ter spreji za izolacijo madežev.

VEČ INFO


Zaščita pred rjavenjem RUST PROTECTION

Dolgotrajna aktivna zaščita pred rjo, ki temelji na učinkovitem, debelem sloju barvnega sistema, v satenasto mat kvaliteti.
V tehnologiji tekočih zaviralcev korozije (LCI) je bil razvit poseben sistem integriranih aditivov. Popolnoma obdajo strukturo površine, ki jo želite barvati in tako ustvarjajo kemične vezi. Zato se nenehna oksidacija ustavi in ​​doseže se dolgotrajna zaščita pred rjo. Ta sistem za zaščito pred rjo združuje 4 sestavine v enem izdelku: učinkovit temeljni premaz, aktivno zaščito pred rjo, kvalitetno visokopokrivno barvo in tesnilno maso za zaščito pred okoljskimi vplivi. 

VEČ INFO


Spreji za označevanje MARKING

DUPLI-COLOR markirne spreje uporabljamo v gradbeništvu za začasno označevanje predmetov na gradbiščih, gradbenih objektih in nizkih gradnjah, v gozdarstvu, pri gradnji cest... Uporablja se lahko tudi za označevanje v  predorih in pri rudarjenju. Posebej primerni so v gozdarstvu in lesni industriji.
Patentirana zaščitna kapa omogoča sprostitev barve z eno roko za izboljšano funkcionalnost in večjo varnost. Zajamčeno označevanje brez pobarvanih prstov.

VEČ INFO