Industrijski premazi

Industrijski premazi

Lesni premazi

Heliosovi premazi za les so namenjeni končni obdelavi lesenih površin, ki zagotavljajo kakovostno zaščito in obenem poudarijo naravno lepoto lesa. Paleta proizvodov vključuje premaze za notranje in stavbno pohištvo (lužila in patine, laki in emajli, bio program) ter premaze za zunanje stavbno in vrtno pohištvo (lazurni premazi). Izpolnjujejo zahteve kupcev glede odlične zanesljivosti in varnosti ter upoštevajo stroge okoljske zahteve ter sledijo najnovejšim trendom na področju okolju prijaznih premazov.

Za več informacij obiščite:

www.helios-woodcoatings.com.

Kovinski premazi

Heliosovi premazi za kovinsko industrijo so namenjeni za uporabo v različnih industrijah in na različnih trgih. Posebej so razviti za jeklo, nerjavno jeklo, pocinkano jeklo, aluminij, barvne kovine in široko paleto plastičnih in poliestrskih laminatov. Paleta izdelkov zajema premaze ACE, premaze za komercialni prevoz, premaze za železniško industrijo, premaze za splošno industrijo, premaze za elektro pločevino, sisteme, odporne na visoke temperature, zaščitne premaze ter premaze z laminarnim cinkom. Premaze nenehno dopolnjujemo ter razvijamo okoljsko prijazne proizvode na vodni osnovi.

Za več informacij obiščite:

www.helios-metalcoatings.com.

Cestni premazi

Heliosovi cestni premazi temeljijo na obsežnem znanju ter dolgoletnih izkušnjah razvojne ekipe, ki stremi k najvišji učinkovitosti in najboljši kakovosti proizvoda. Izpolnjujejo zahteve glede najvišje varnosti v prometu, odpornosti, trajnosti in učinkovitosti. Delimo jih na enokomponentne akrilne barve, enokomponentne akrilne barve iz smol na vodni osnovi, dvokomponentno hladno plastiko, dvokomponentno hladno plastiko za brizganje, dvokomponentne epoksi in poliuretanske sisteme in dodatne materiale, kot so odsevne kroglice in barvni protizdrsni materiali.

Blagovne znamke cestnih premazov so:

SIGNODUR, SIGNOCRYL, VERONIL, HELIOCRYL in REMO.

Avtoreparaturni premazi

Helios Refinish je krovna znamka vseh uveljavljenih avtoreparaturnih znamk. Najbolj poznane in vodilne znamke v segmentu avtoreparatur so Mobihel, S.M.A.R.T. in Colomix, ter GraviHEL.

Področje avtoreparatur je eno od največjih in strateško najbolj pomembnih področij v Skupini Helios. Nenehno vlagamo v raziskave in razvoj, da lahko paleto proizvodov obogatimo z novimi izdelki, ki so v skladu z željami in zahtevami naših kupcev.

Kot eno vodilnih podjetij v industriji svoje znanje o barvah vsako leto dopolnjujemo z novimi formulacijami ter nenehno izboljšujemo naša orodja in podporne storitve.

Za več informacij obiščite:

www.helios-refinish.com.