# 284867

Belprotect 0,75 l

Redna cena:
9,60 €
Prihranek:
10,00%
Spletna cena:
8,64 €
NI NA ZALOGI

Belprotect je brezbarvni premaz za izboljšanje odpornosti premazane površine. Vsebuje dodatke za zaščito filma pred delovanjem plesni in alg. Z  izdelkom Belprotect premazana površina ohrani barvo predhodnega premaza. Izdelek je primeren tudi kot končni premaz preko temno obarvanih površin.

Belprotect ni biocidni izdelek in ni namenjen za zaščito lesa pred lesnimi škodljivci, kot so glive trohnivke in insekti. Za ta namen priporočamo uporabo impregnacije, kot sta Belles ali Impregnant.

Belprotect uporabljamo na senčnih mestih, ki so pogosto izpostavljena vlagi in kondenzu in kjer je velika verjetnost pojava alg. Premaz ni namenjen zaščiti surovega ali samo impregniranega lesa. Končni videz površine je sijajen.

Nasveti

Izdelek ni namenjen obnavljanju dekorativnega premaza, prav tako ga ne nanašamo na poškodovan premaz. Iztrošen premaz, okužen z algami, očistimo z Algidom po navodilih ter obnovimo z Beltonom ali Beltopom. Kot zadnji sloj nanesemo Belprotect.

Za kakovostno zaščito lesa na mestih, izpostavljenih vlagi, priporočamo sistemsko zaščito. Surov, obrušen les predhodno zaščitimo z Bellesom ter dvema slojema Beltopa ali tremi sloji Beltona v želeni niansi. Kot zadnji sloj nanesemo Belprotect.

Uporaba

Pred nanašanjem predhodni premaz dobro očistimo vseh nečistoč, rahlo obrusimo in odprašimo. Pred uporabo premešamo, ne redčimo. Nanašamo v enem sloju s čopičem ali z valjčkom na suh, že premazan les. Med premazovanjem in sušenjem naj bo temperatura nad +8 °C. Pri normalnih vremenskih razmerah je čas sušenja 24 ur. Kadar premazujemo lesene elemente, ki jih bomo mehansko obremenili, jih pred obremenitvijo sušimo teden dni. Z 1 litrom Belprotecta premažemo 15-25 m2 površine.

OPOZORILO

"Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!". Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v datoteki Etiketa.
Etiketa Varnostni list
BLAGOVNA SKUPINA KOZMETIKA ZA LES IN OLJA
EMBALAŽNE ENOTE (KG, LIT., ...) od 0,51 do 1,5
BARVNI ODTENEK BREZBARVNI

Podobni izdelki

Belinka oil exterier 0,5 lit

Belinka oil exterier 0,5 lit

Belinka Oil Exterier je bio impregnacija na osnovi rastlinskih olj za zaščito in nego zunanjih lesenih površin iz odpornejših vrst lesa.
Redna cena:
12,44 €
Spletna cena:
11,20 €
Belinka oil interier 0,5 lit

Belinka oil interier 0,5 lit

Belinka Oil Interier je premaz na osnovi modificiranih rastlinskih olj z dodanimi voski za končno površinsko obdelavo in nego masivnih lesenih elementov v notranjosti.
Redna cena:
10,91 €
Spletna cena:
9,82 €
Belinka oil decking 202 oreh 0,75 l

Belinka oil decking 202 oreh 0,75 l

Belinka Oil Decking je olje za zaščito in nego zunanjih pohodnih lesenih površin ter vrtnega pohištva.
Redna cena:
13,35 €
Spletna cena:
12,02 €
Belinka oil Exterier 2,5 lit

Belinka oil Exterier 2,5 lit

Belinka Oil Exterier je bio impregnacija na osnovi rastlinskih olj za zaščito in nego zunanjih lesenih površin iz odpornejših vrst lesa.
Redna cena:
50,13 €
Spletna cena:
45,12 €