# 272540

EXTERIER primer beli 0,75 l

Redna cena:
13,40 €
Prihranek:
10,00%
Spletna cena:
12,06 €
Exterier primer uporabljamo kot osnovo pred nanašanjem Exterier emaila. Izboljša oprijem pokrivne barve. Preprečuje izluževanje lesnih sestavin iz lesa in s tem zagotavlja belino površine, ki smo jo premazali s pokrivno barvo. Opozorilo Zaščito lesa izvajamo takrat, ko temperatura tudi v času sušenja ne pade pod 5 °C. V primeru, da takoj po nanašanju na površine dežuje, po osušitvi priporočamo rahlo brušenje in še 1 sloj Exterier primerja. Temelj in pokrivna barva se v mokrem ne smeta mešati. Belinka Exterier primerja ne smemo uporabljati kot samostojen premaz. Poraba: 1 l - 11m2

OPOZORILO

"Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!". Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v datoteki Etiketa.
Etiketa Varnostni list
BLAGOVNA SKUPINA OSNOVNI PREMAZI / IMPREGNACIJE
EMBALAŽNE ENOTE (KG, LIT., ...) od 0,51 do 1,5
BARVNI ODTENEK BELI

Podobni izdelki

Impregnant za zaščito lesa pred škodljivci 2,5 l

Impregnant za zaščito lesa pred škodljivci 2,5 l

Impregnant je brezbarven tekoči impregnacijski premaz, namenjen osnovni, preventivni zaščiti lesa.
Redna cena:
35,34 €
Spletna cena:
31,81 €
SILVANOLIN 10 kg zeleni

SILVANOLIN 10 kg zeleni

SILVANOLIN je eden izmed okolju najprijaznejših pripravkov za zaščito lesa. Les zaščiti tako pred delovanjem lesnih gliv, kot pred lesenimi insekti in tudi termiti.
Redna cena:
42,15 €
Spletna cena:
37,94 €
BIOHEL laneno olje 1 l

BIOHEL laneno olje 1 l

Zaščita galanterijskih izdelkov iz lesa ter kamna. Podlago ščiti na naraven in okolju prijazen način. Ni odporno proti vremenskim vplivom, suši se počasi.
Redna cena:
6,18 €
Spletna cena:
5,56 €
COLOR temelj za les beli 3,5 l

COLOR temelj za les beli 3,5 l

Temeljni premaz za zaščito lesa v prostoru in na prostem. COLOR TEMELJ ZA LES na lesene površine nanesemo pred uporabo COLOR EMAJLA.
Redna cena:
41,25 €
Spletna cena:
37,13 €