# 280931

Belinka Oil Paraffin 0,5lit

Redna cena:
10,29 €
Prihranek:
10,00%
Spletna cena:
9,26 €

Belinka Oil Paraffin je olje, namenjeno zaščiti lesenih elementov v savnah. Povečuje odpornost proti umazaniji in vlagi. Primerno je za zaščito vseh vrst lesa.

  • brezbarvna impregnacija
  • za zaščito lesenih elementov v savnah
  • ne suši, je brez barve, vonja in okusa

Belinka Oil Paraffin na površini ne tvori zaščitnega filma, zato priporočamo redno kontrolo in obnovo naoljenih površin. Interval potrebne nege je odvisen od vrste lesa, mehanskih obremenitev in izpostavljenosti vlagi. Priporočamo obnavljanje večkrat letno z istim izdelkom.

Uporaba:
Nanašamo na lesene površine, ki morajo biti brez maščob, voskov in nečištoč. Pred nanašanjem površino lesa fino obrusimo ter odprašimo. Nanašamo ga v izdatni količini s krpo, čopičem ali z valjčkom na dobro osušeno površino. Les mora biti pred nanašanjem olja dobro osušen, saj v nasprotnem primeru zaščita ni ustrezna. Odvečno olje po približno 30 minutah obrišemo s čisto vpojno krpo ali vpojnim papirjem in površino zgladimo s suho krpo. Nanašanje izdelka pri temperaturi nižji od 15 °C odsvetujemo. Orodje takoj po uporabi očistimo vodo in detergentom ali Belsolom.

OPOZORILO

"Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!". Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v datoteki Etiketa.
Varnostni list
BLAGOVNA SKUPINA KOZMETIKA ZA LES IN OLJA
EMBALAŽNE ENOTE (KG, LIT., ...) do 0,5
BARVNI ODTENEK BREZBARVNI

Podobni izdelki

Belinka Oil Exterier 2,5 lit

Belinka Oil Exterier 2,5 lit

Belinka Oil Exterier je bio impregnacija na osnovi rastlinskih olj za zaščito in nego zunanjih lesenih površin iz odpornejših vrst lesa.
Redna cena:
54,23 €
Spletna cena:
48,81 €
Laneno olje CHEMCOLOR 1 l

Laneno olje CHEMCOLOR 1 l

Služi tudi kot impregnacijsko sredstvo za razne materiale (les, kamen).
Redna cena:
9,58 €
Spletna cena:
8,62 €
Belinka Oil Decking 201 natur 2,5 l

Belinka Oil Decking 201 natur 2,5 l

Belinka Oil Decking je olje za zaščito in nego zunanjih pohodnih lesenih površin ter vrtnega pohištva.
Redna cena:
41,62 €
Spletna cena:
37,46 €
Belinka Oil Exterier 0,5 lit

Belinka Oil Exterier 0,5 lit

Belinka Oil Exterier je bio impregnacija na osnovi rastlinskih olj za zaščito in nego zunanjih lesenih površin iz odpornejših vrst lesa.
Redna cena:
13,45 €
Spletna cena:
12,11 €