# 251857

M akrilni kit beli 300 ml

Redna cena:
3,42 €
Prihranek:
10,00%
Spletna cena:
3,08 €
M akrilni kit je enokomponentna tesnilna masa brez topil na disperzijski akrilni osnovi. Utrjuje na osnovi izhlapevanja vode iz mase. Namenjen je za tesnjenje stikov med okvirji oken ali vrat in zidom, za tesnjenje okenskih rolet, polic, stikov med zidom in mavčnimi ploščami ter saniranje razpok v betonu, plinobetonu, ometu, kamnu in lesu, kjer ni večjih obremenitev zaradi gibanja rež. Primeren je za zunanjo in notranjo uporabo.\nSuha masa je odporna proti vremenskim vplivom, lahko jo prebarvate.

OPOZORILO

"Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!". Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v datoteki Etiketa.
Varnostni list
VRSTA NA VODNI OSNOVI
M PROGRAM TESNILNE MASE

Podobni izdelki

M sanitarni kit beli 300 ml

M sanitarni kit beli 300 ml

M sanitarni kit je enokomponentna trajno elastična tesnilna masa, visoke oprijemljivosti, izdelana na acetatni osnovi, s sredstvom proti plesni in bakterijam.
Redna cena:
8,21 €
Spletna cena:
7,39 €
NEOSTIK EP epoxy kit 57 g

NEOSTIK EP epoxy kit 57 g

Epoksidna gnetilna masa Neostik EPOXY KIT za lepljenje, obnavljanje in tesnjenje.
Redna cena:
8,85 €
Spletna cena:
7,97 €
M silikonski kit brezbarvni 300 ml

M silikonski kit brezbarvni 300 ml

M silikonski kit je enokomponentna elastična silikonska tesnilna masa, izdelana na acetatni osnovi z dodatkom proti plesni. Utrjuje pod vplivom vlage iz zraka.
Redna cena:
6,96 €
Spletna cena:
6,26 €
TEKADOM Acryl Express 300 ml

TEKADOM Acryl Express 300 ml

Enokomponentna masa na osnovi akrilne disperzije za popravila in zapolnjevanje razpok z možnostjo takojšnjega prebarvanja.
Redna cena:
5,00 €
Spletna cena:
4,50 €