# 284868

Belfresh 1 l

Redna cena:
8,87 €
Prihranek:
10,00%
Spletna cena:
7,98 €

Belfresh je učinkovito sredstvo za odstranjevanje sivine z vremensko izpostavljenega posivelega lesa. Z njegovo pomočjo obudimo naravno barvo pohodnih površin, stenskih oblog in vrtnih garnitur. Primeren je za osvežitev odpornejših vrst lesa (macesen, hrast, akacija, kostanj ter tropski les, kot sta npr. tik in bangkirai), ki že dolgo časa niso bile oljene ali so neobdelane. Ni primeren za uporabo na površinah, zaščitenih z lazuro ali emajlom. Učinek je odvisen od vrste lesa.

Nasvet

Obdelan les dobro presušimo, obrusimo in zaščitimo z Belinka Oil Decking ali Belinka Oil Exterier. Za površine, izpostavljene vremenskim vplivom, priporočamo predhodno zaščito z impregnacijo, kot je Belles. Uporabljamo plastično orodje, ki ga očistimo z vodo.

Uporaba

 

Pred uporabo se zaščitimo z zaščitno obleko, gumijastimi rokavicami in zaščitnimi očali. Pred premazovanjem zaščitimo rastline, marmor in kovinske dele, ki niso korozivno obstojni. Glede na posivelost površine lahko sredstvo uporabimo nerazredčeno ali ga redčimo z vodo (največ 1 del sredstva ter 4 deli vode). Les predhodno očistimo, navlažimo z vodo in nato s čopičem, z valjčkom ali s krtačo nanesemo Belfresh. Ne uporabljamo kovinskih krtač ali gobic. Nanašamo ga v presežku in pustimo učinkovati 10 do 20 minut. Nato les očistimo s krtačo s tršimi ščetinami in temeljito speremo z vodo, tako da sredstvo odstranimo v celoti. Na lesu se izdelek ne sme zasušiti, zato večje površine očistimo po delih. Izdelek uporabljamo pri temperaturi nad +8 °C. Ne nanašamo ga na neposredni sončni svetlobi. Na zelo posiveli površini postopek ponovimo. Poraba je odvisna od posivelosti površine; če ga uporabljamo kot koncentrat, lahko očistimo do 8 m2.

OPOZORILO

"Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!". Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v datoteki Etiketa.
Etiketa Varnostni list
BLAGOVNA SKUPINA KOZMETIKA ZA LES IN OLJA
EMBALAŽNE ENOTE (KG, LIT., ...) od 0,51 do 1,5
BARVNI ODTENEK BREZBARVNI

Podobni izdelki

Belinka Oil Food Contact 0,5 lit

Belinka Oil Food Contact 0,5 lit

Belinka Oil Food Contact je bio impregnacija na osnovi prečiščenega rastlinskega olja in mineralnega olja z dodatkom aromatičnih olj.
Redna cena:
10,64 €
Spletna cena:
9,58 €
Belinka Oil Decking 202 oreh 2,5 l

Belinka Oil Decking 202 oreh 2,5 l

Belinka Oil Decking je olje za zaščito in nego zunanjih pohodnih lesenih površin ter vrtnega pohištva.
Redna cena:
41,62 €
Spletna cena:
37,46 €
Belcare 0,5 l

Belcare 0,5 l

Belcare negovalno mleko je brezbarvni premaz na vodni osnovi za nego lesenega stavbnega pohištva, zaščitenega z lazurami in pokrivnimi premazi.
Redna cena:
8,78 €
Spletna cena:
7,90 €
Belinka Oil Decking 204 palisander 2,5 l

Belinka Oil Decking 204 palisander 2,5 l

Belinka Oil Decking je olje za zaščito in nego zunanjih pohodnih lesenih površin ter vrtnega pohištva.
Redna cena:
41,62 €
Spletna cena:
37,46 €