# 280927

Belinka Oil Interier 0,5 lit

Redna cena:
11,80 €
Prihranek:
10,00%
Spletna cena:
10,62 €

Belinka Oil Interier je premaz na osnovi modificiranih rastlinskih olj z dodanimi voski za končno površinsko obdelavo in nego masivnih lesenih elementov v notranjosti, kot so stenske obloge in pohištvo.

  • brezbarvna impregnacija za zaščito in nego notranjih lesenih površin
  • na površini tvori tanek film, ki daje kakovostno zaščito ter prijetno gladko površino
  • naoljena površina je vodoodbojna in se hitro posuši
  • primeren za premazovenje otroških igrač

Uporabljamo ga za zaščito in nego masivnih lesenih elementov v notranjosti, kot so stenske obloge in notranje pohištvo, ko želimo gladko in polno površino, ne želimo pa uporabiti klasičnih premazov. Primeren je tudi za zaščito otroškega pohištva (certifikat EN 71-3; varnost otroških igrač).
Priporočamo suho čiščenje in redno nego z istim izdelkom. Interval obnavljanja je odvisen od mehanskih obremenitev lesenega elementa.

Uporaba
Nanašamo na lesene površine, ki morajo biti brez maščob, voskov in nečištoč. Pred nanašanjem površino lesa fino obrusimo in odprašimo. Les mora biti pred nanašanjem olja dobro osušen in kakovostno obrušen, saj v nasprotnem primeru zaščita ni ustrezna. Izdelek pred uporabo dobro premešamo. Nanašamo ga s krpo, čopičem ali z valjčkom. Po približno 1 - 3 minutah površino obrišemo s čisto vpojno krpo ali papirjem, da odstranimo odvečno olje ter površino enakomerno zgladimo v smeri lesnih vlaken. Če želimo polnejšo in odpornejšo površino ter pri zaščiti bolj vpojnih vrst lesa, postopek ponovimo po 24 urah. Pri delu uporabljamo osebna zaščitna sredstva. Med delom zagotovimo prezračevanje. Nanašanje izdelka Belinka oil interier pri temperaturi nižji od 15 °C in višji zračni vlažnosti od 75 % odsvetujemo. Orodje takoj po uporabi očistimo vodo in detergentom ali white špiritom.

OPOZORILO

"Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!". Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v datoteki Etiketa.
Etiketa Varnostni list
BLAGOVNA SKUPINA KOZMETIKA ZA LES IN OLJA
EMBALAŽNE ENOTE (KG, LIT., ...) do 0,5
BARVNI ODTENEK BREZBARVNI

Podobni izdelki

Belcare 0,5 l

Belcare 0,5 l

Belcare negovalno mleko je brezbarvni premaz na vodni osnovi za nego lesenega stavbnega pohištva, zaščitenega z lazurami in pokrivnimi premazi.
Redna cena:
8,78 €
Spletna cena:
7,90 €
Belinka Oil Decking 202 oreh 0,75 l

Belinka Oil Decking 202 oreh 0,75 l

Belinka Oil Decking je olje za zaščito in nego zunanjih pohodnih lesenih površin ter vrtnega pohištva.
Redna cena:
14,44 €
Spletna cena:
13,00 €
Algid 1 l

Algid 1 l

Algid je sredstvo za uničevanje zelenih alg, ki so se naselile na lesu in kamnitih površinah. Je brezbarvna koncentrirana tekočina, namenjena profesionalni in splošni rabi.
Redna cena:
10,49 €
Spletna cena:
9,44 €
Belinka Oil Decking 205 siva 0,75 l

Belinka Oil Decking 205 siva 0,75 l

Belinka Oil Decking je olje za zaščito in nego zunanjih pohodnih lesenih površin ter vrtnega pohištva.
Redna cena:
14,44 €
Spletna cena:
13,00 €