# 114450

Sprej Dupli Color AEROSOL ART primer sivi 400 ml

Barva
Količina
Redna cena:
6,32 €
Prihranek:
10,00%
Spletna cena:
5,69 €

Hitrosušeči akrilni sprej na osnovi NC (nitro kombi) kakovosti za različne vrste uporabe. Zaradi posebnega sistema za pršenje so ti spreji priljubljeni med grafitarji. Široka paleta barv, usmerjena predvsem v RAL skupino. Kakovost in lastnosti visoka akrilna kakovost odlično prekrivanje odličen oprijem na številne površine lepo se razliva, gladka površina hitro sušenje primerna za nanos na notranje in zunanje površine površino lahko polirate odporna na vremenske pojave, odporna na svetlobo, odporna na UV sevanje odporna na praske, udarce in trke Primerne za les, kovino, papir, steklo ali trdo plastiko primerno za barvanje kot tudi za številne vrste tekstila. Nanašamo jih lahko tudi za oblikovanje dekoracij, betona ali naravnega kamna.

OPOZORILO

"Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!". Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v datoteki Etiketa.
Etiketa Varnostni list
BLAGOVNA SKUPINA OSNOVNI PREMAZI / IMPREGNACIJE,SPREJI
EMBALAŽNE ENOTE (KG, LIT., ...) do 0,5
BARVNI ODTENEK SIVI

Podobni izdelki

TESSAROL AKRIL OSNOVNA BARVA UNI bela 0,65 L

TESSAROL AKRIL OSNOVNA BARVA UNI bela 0,65 L

Univerzalna temeljna barva z odličnim oprijemom na železne in jeklene površine, pocinkano pločevino, baker, aluminij kot tudi na trdi PVC in les.
Redna cena:
14,89 €
Spletna cena:
13,40 €
SILVANOLIN 5 kg zeleni

SILVANOLIN 5 kg zeleni

SILVANOLIN je eden izmed okolju najprijaznejših pripravkov za zaščito lesa. Les zaščiti tako pred delovanjem lesnih gliv, kot pred lesenimi insekti in tudi termiti.
Redna cena:
27,83 €
Spletna cena:
25,05 €
Belinka Impregnant za zaščito lesa pred škodljivci 2,5 l

Belinka Impregnant za zaščito lesa pred škodljivci 2,5 l

Impregnant je brezbarven tekoči impregnacijski premaz, namenjen osnovni, preventivni zaščiti lesa.
Redna cena:
38,22 €
Spletna cena:
34,40 €
COLOR temelj za les beli 0,65 l

COLOR temelj za les beli 0,65 l

Temeljni premaz za zaščito lesa v prostoru in na prostem. COLOR TEMELJ ZA LES na lesene površine nanesemo pred uporabo COLOR EMAJLA.
Redna cena:
9,99 €
Spletna cena:
8,99 €